Miercuri, 2018-11-14, 11:59 AM V-aţi autentificat ca Vizitator | Grup "Vizitatori"Bine aţi venit Vizitator
                  Metin2

Ghiduri si tutoriale utile

                                                                                                                     du.mihai97@yahoo.com

Principală | Profilul meu | Înregistrare | Deconectare | Autentificare | RSS
Ghiduri
Tutoriale

Care este cel mai bun caracter in Metin2?In Metin2 exista 4 tipuri de caractere din care poti alege. Se poate insa, ca la un moment dat sa te intrebi: care dintre ele e cel mai bun, mai puternic?
Raspunsul e pe atat de simplu pe cat de complicata pare intrebarea. Toate caracterele sunt la fel de puternice!
De ce zic asta? In primul rand, creatorii jocului au intentionat sa faca asta, fiecare caracter avand skilluri mai slabe, mai puternice, mai folositoare sau nefolositoare. Multi zic ca samanul e cea mai slaba clasa, tocmai de aceea exista putine persoane care aleg acest caracter, insa, aceasta afirmatie nu e deloc adevarata! Samanul e la fel de puternic ca celelalte caractere.
Poate va intrebati, daca toate caracterele sunt la fel de puternice, atunci de ce exista invingatori si invinsi  cand vine vorba de PvP? Ceea ce face cu adevarat diferenta sunt itemele, strategia de lupta si chiar norocul.
Bonusurile de pe iteme sunt foarte importante in duel. De exemplu un scut cu ''imun la necunostinta'' poate face diferenta intr-o lupta. Strategia de atac are si ea un rol apreciabil, de exemplu trebuie sa lansezi skillurile intr-un anumit fel, daca ai raza mare de atac a vrajilor sa te invarti si sa te feresti de atacurile inamicului, etc. Norocul este o alta caracteristica deosebita care te poate ajuta in astfel de situatii. De exemplu, daca reusesti otravesti inamicul, daca nu reuseste sa te nimereasca cu magiile si asa mai departe.
Atentie! Daca un caracter creste mai greu decat altul nu inseamna ca e mai slab.
Concluzia ar fi ca fiecare caracter este aproximativ egal cu celelalte, tocmai de aceea ar trebui sa alegi mereu ce iti place si cu ce te descurci mai bine.
Asculta live!
Da-ne un like!
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0